Woendagmiddag: Instagram Workshop in de Nieuwe Bibliotheek Almere!

Geschreven door Redactie

Heb jij aankomende woensdagmiddag nog niets te doen en zoek je interessante activiteit? Bezoek dan de Instagram Workshop van Remko Scheepens in De Nieuwe Bibliotheek Almere!

Instagram Workshop

Haal jij al het maximale uit je Instagram account? Leer in deze workshop welke foto's je het beste kunt plaatsen en hoe je volgers genereert. Wat komt er kijken bij het plaatsen van een goede foto en hoe kun je deze het beste bewerken? Al jouw vragen worden in deze workshop beantwoord door Fotograaf Remko Scheepens. 

Remko Scheepens

Remko Scheepens werkt als freelance fotograaf en werkt vooral met interieur, portret en congres. Momenteel werkt hij vooral in opdracht voor het presenteren van woningen voor verkoop/verhuur. Verder maakt hij ook portretten voor tijdschriften, scoial media doeleinden en websites.


Meer weten over Remko? Bezoek dan zijn website door op deze link te klikken.

Wat is Instagram?

Instagram, door jonge mensen ook wel 'Insta' genoemd, is een populair sociaal netwerk dat volledig draait om foto's. Het principe is hetzelfde als andere netwerken zoals Facebook en Twitter. Mensen maken een account aan, delen iets (een foto met een bijschrift) en andere mensen kunnen erop reageren. Instagram is een app die volledig werkt via de smartphone of de tablet. Op de pc is Instagram maar beperkt te gebruiken. Iedereen kan er foto's van andere mensen zien. Maar zelf een foto plaatsen, is niet mogelijk op de computer. 

Meer informatie

Workshop: de Ins en Outs van Instagram (12+)
Locatie: Bibliotheek Almere-Haven
Tijd: van 15:00 uur tot 17:00 uur
Wanneer: op woensdag 20 maart 2019
Kosten: voor leden €3,75 en voor niet-leden €5,25

Wil je direct kaarten bestellen? Dat kan op de website van De Nieuwe Bibliotheek. Klik hier om naar de website te gaan voor de kaartverkoop.

Onze Ambassadeurs