Gebouw bibliotheek Stad bestaat 12,5 jaar en dat betekent: feest!

Geschreven door Redactie

Kom op 24 september genieten van film, muziek, acts, workshops, lekkernijen en … een bijzondere onthulling.

Almere, 9 september 2022 - Op zaterdag 24 september is het 12,5 jaar geleden dat de vestiging aan het Stadhuisplein haar deuren opende. En dat willen we vieren, samen met alle Almeerders. En wie jarig is, die trakteert! Daarom zijn alle activiteiten gratis toegankelijk. Voor een aantal activiteiten dien je wel van te voren te reserveren. Dat kan via de website. Om 12.00 uur staat er een bijzondere onthulling op het programma...


Hakim

Wie kent hem niet: Hakim! Hakim is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Speciaal voor ons 12,5 jarig bestaan maakte Hakim een kindervoorstelling, te zien op zaterdag 24 september van 13.00-13.45 uur.

Opruimen!

Heb je genoeg van de rommel in je huis en ben je de drukte in je hoofd zat? Kom dan naar de interactieve lezing van Mascha Lapien en verander je toekomst. Mascha heeft een passie voor opruimen en een fascinatie voor de relatie die we met onze spullen hebben. Ze is gecertificeerd professional organizer en geeft je in deze lezing handvaten voor het structureel opruimen en opgeruimd houden van je leven. Zaterdag 24 september van 15.00 – 16.30 uur.

Film: ET

Een science fiction klassieker van Steven Spielberg voor het hele gezin. E.T. vertelt het verhaal over Elliott, een eenzame jongen die bevriend raakt met een buitenaards wezen, genaamd E.T., dat gestrand is op de Aarde. Zaterdag 24 september van 14.30 – 16.45 uur.

Lid worden?

Voor iedereen die nog geen lid is van de bibliotheek: grijp 24 september je kans. We bieden onze abonnementen alleen die dag aan met een korting van 12,5%. Dat betekent een jaar lang heerlijk lezen en luisteren, waarbij je ook nog eens korting krijgt op onze films en evenementen.

Naast deze activiteiten is er nog een hoop ander leuks te doen en te beleven. We zorgen uiteraard voor een hapje en een drankje, er is muziek, een workshop ballonfiguren maken, een pubquiz, een Taalcafé, kinderen kunnen zich laten schminken en er is een Eerstehulp voor digitale vragen. Kortom, een dag die je niet wil missen


Onze Ambassadeurs