Almere City FC loot thuis tegen TOP Oss in KNVB Beker

Geschreven door Redactie
Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Tijdens de loting van de KNVB Beker vrijdagavond heeft Almere City FC een thuiswedstrijd tegen TOP Oss geloot. De ronde van de KNVB Beker wordt gespeeld tussen dinsdag 18 oktober en donderdag 20 oktober. De precieze invulling van de KNVB Bekerronde wordt komende week bekendgemaakt.

SHARP Business Point Flevoland is dit seizoen opnieuw partner van Almere City FC tijdens het bekeravontuur. Vorig seizoen was SHARP Business Point Flevoland partner in de KNVB Beker, maar toen was het avontuur na één ronde voorbij. Almere City FC verloor tijdens het eerste bekerduel met 0-2 van Go Ahead Eagles.

Almere City FC heeft dit seizoen al eens thuis tegen TOP Oss gespeeld. In de thuisopener op 12 augustus werd het dit seizoen 3-0 voor de Almeerders.

Onze Ambassadeurs