MEGA FitCamp Almere voor het Goede Doel

Geschreven door Redactie

FitCamp Almere organiseert aankomende zaterdag een MEGA FitCamp Almere voor het Goede Doel! 


Op hun Facebook pagina staat het volgende: 


FitCamp Almere biedt wekelijks op woensdagochtend een heerlijk buitensport moment. Lees daarover meer op deze pagina.


Op zaterdag 20 april slaan meerdere trainers hun handen inéén en organiseren we een MEGA FitCamp voor iedereen (vanaf 16 jaar). De totale opbrengst gaat naar een bijzonder mooi doel.


Meerdere professionele trainers zullen je een fantastische sportieve ervaring geven. Geschikt voor ieder niveau. Meedoen is geheel op eigen risico. Luister dus goed naar je eigen lichaam.


Onze fantastische VW (BOOT)CAMPER zal aanwezig zijn met muziek, sportdrank en herstelshake. Er zal voor alle deelnemers goed worden gezorgd.


ONS GOEDE DOEL: DE HNF (Stichting Het Vergeten Kind)

De HNF is de Herbalife Nutrition Family Foundation. Deze foundation (1994) is opgericht door de Founder van Herbalife, en steunt kansarme kinderen in de gehele wereld op gebied van onderdak, scholing en voeding. Ook bij rampen wereldwijd komt de HNF in actie met voeding en andere soorten van hulp.


In Nederland heeft de HNF al een paar jaar gekozen om Stichting Het Vergeten Kind te steunen. In Almere zal mogelijk in 2019 Hotel Heppie gebouwd worden. De gehele opbrengst van deze MEGA FitCamp gaat via de Herbalife Nutrition Family Foundation naar Stichting het Vergeten Kind.


WAT ZELF MEE TE NEMEN

  • niets is ook prima, maar mocht je het handig vinden: 
  • flesje water
  • handdoek of matje (alleen als je dat zelf prettig vindt)
  • sportieve kleding aangepast aan het weer
  • evt. handschoenen voor de grondoefeningen

Zorg dat je eventuele waardevolle spullen bij iemand in bewaring kunt geven.


LOCATIE & INFORMATIE

MEGA FitCamp vindt plaats op het sportveld aan de Jacob van Maerlantstraat (voor navigatie, kies huisnummer 100). Parkeren graag op de vakken waar dit mag (bij de flats is niet gewenst). Er zullen foto's worden gemaakt voor op de websites en Facebookpagina's. Meedoen betekent dat je geen bezwaar hebt dat deze foto's worden gebruikt. Uiteraard zullen alleen fatsoenlijke foto's worden gebruikt en uitsluitend ter motivatie voor anderen om een volgende keer eventueel ook deel te nemen aan FitCamp Almere.


LET OP: het toilet is 2-3 minuutjes lopen vanaf het evenement. Adresgegevens zijn ter plaatse aanwezig.


KOSTEN

De bijdrage van slechts € 5,- per persoon komt geheel ten goede aan bovengenoemd doel. Hiervoor krijg je een hele leuke, sportieve ochtend onder professionele begeleiding, sportdrank, herstelshare en dat allemaal met gezellige muziek en supporters.


AANMELDEN

Aanmelden kan door een What’sApp of een SMS te sturen naar 06-28232228 (Anouk) of door bij het evenement een bericht achter te laten met daarin je volledige naam, e-mail en mobiele telefoonnummer, zodat we een betaallink via TIKKIE kunnen sturen. Na betaling staat je naam op de lijst en houden we je o.a. via deze Facebookpagina op de hoogte.


Als je niet mee wilt doen, maar wel een bedrag wilt doneren ben je ook van harte welkom! Stuur dan een bericht naar 06-28232228 (Anouk) of via Facebook (met je naam, e-mail en mobiele telefoonnummer) welk bedrag je wilt doneren, zodat een Tikkie betaallink kan volgen.


REGISTRATIE

Vanaf 9:30 uur (om 10:00 stipt starten we).


ORGANISATIE

Anouk Brouwer - www.healthdesign.nl - Herbalife Nutrition Coach in Almere Literatuurwijk (06-28232228)

en

Armanda van der Veen - www.sport4balance.nl - Herbalife Nutrition Coach/PT/Sportdocent in Soest (06-12092241)


TRAINERS

Armanda van der Veen (Trainer & Herbalife coach in Soest)

Mike Godlieb (Trainer & Herbalife coach in Hilversum)

Kim van der Laan (Trainer & Herbalife coach in Haarlem)


TOGETHER WE MAKE THE WORLD HEALTHIER & HAPPIER!

Onze Ambassadeurs