Records voor Almere City FC op openingsdag seizoenkaartverlenging

Geschreven door Redactie

Tijdens de eerste officiële verlengdag van de Almere City FC seizoenkaart heeft de club records verbroken. Nog nooit werden er op de openingsdag zoveel seizoenkaarten verkocht.

Uiteindelijk werden er bijna twee keer zoveel kaarten verlengd als in voorgaande jaren tijdens de openingsdag. De omzet was zelfs vier keer hoger dan de beste openingsdag tot nog toe.

Almere City FC geeft dit seizoen de huidige seizoenkaarthouders het eerste recht de seizoenkaart te verlengen. De club doet dit door seizoenkaartprijzen uit het door corona afgebroken seizoen 2019-2020 te hanteren. Supporters hebben hierbij de mogelijkheid om die prijs drie seizoenen lang vast te zetten ongeacht eventuele promotie: maar liefst 85% van alle seizoenkaarthouders kiest tot op heden voor deze optie.

In totaal waren 3.800 supporters tijdens het coronajaar seizoenkaarthouder van de club. Zij kunnen tot 23 juni verlengen en eventueel verplaatsen. De verkoop voor nieuwe geïnteresseerden start op maandag 28 juni.

Eind volgende week verschijnt het nieuwe wedstrijdschema van de Almeerders. Op 21 juni meldt de selectie zich bij het Yanmar Stadion voor de eerste testdagen.
Onze Ambassadeurs