Floriade trapt laatste week af met Flower Power Party

Geschreven door Redactie

Floriade in Almere is geopend t/m 9 oktober en luidt op zaterdag 1 oktober de laatste week van opening in met, hoe kan het ook anders, een Flower Power Party. Kom genieten van tuinen vol inspiratie en innovatie op de Expo. Met vernieuwing, lekker eten, een te gék, groen kinderprogramma, cultuur en muziek. Het is nu of nooit!

Floriade Flower Power Party

Op zaterdag 1 oktober wordt een bezoek aan Floriade echt een feest. Niet alleen geniet je de hele dag van alles wat de Expo te bieden heeft, ook wordt er einde middag heerlijk gedanst bij de Floriade Flower Power Party. Van 16.00 uur tot 18.00 uur waan je je bij de Urban Stage in de late sixties en early seventies met muziek, special acts en heel veel bloemen!

Na een voorprogramma door de Flower Power coverband onder leiding van Alex Manuputty, neemt 100%NL radio-dj Barry Paf je mee terug in de tijd met de sounds van bands als Jefferson Airplane, The Velvet Underground, CCR en natuurlijk The Beatles. Gegarandeerd de voetjes van de vloer dus bij de Urban Stage op Floriade. Deze stage is omringd met foodtrucks waar je terecht kan voor een drankje of een wereldse snack.

Kom je op 1 oktober in Flower Power outfit aan de kassa van de Expo? Dan krijg je voor slechts €5,- de hele dag toegang tot Floriade.

Actietarief voor inwoners van Flevoland

Voor inwoners van Flevoland biedt Floriade tevens van 3 t/m 8 oktober een speciaal actietarief voor een laatste bezoek aan de Expo. Volwassenen kopen voor €5,- een entreeticket en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Deze speciale tickets zijn te koop aan de kassa en via de website. Je dient aan te kunnen tonen dat je in Flevoland woont om deze tickets te kopen. Kijk op floriade.com/flevoland voor alle voorwaarden en tickets.

Floriade concert Alain Clark

Ook in die laatste week van Floriade is er nog van alles te beleven: klassieke concerten en theater, dansoptredens, groenshows door televisietuinman Ivo Putman en als hoogtepunt een show van Alain Clark op zaterdagmiddag 8 oktober. Met een flinke rij hits op zak als ‘This Ain’t Gonna Work’, ‘Hold On’, ‘Love is everywhere’, ‘Back in my World’ en het ontroerende duet met zijn vader ‘Father and Friend’ is Alain dé ideale afsluiter van je bezoek aan Floriade. Dat wil je niet missen!
Onze Ambassadeurs