Ruitenheer Football Academy lanceert Pre Academy

Geschreven door Redactie
Foto: Almere City PR

De Ruitenheer Football Academy lanceert vanaf dit seizoen de ‘Pre Academy’ in samenwerking met oud-trainer Colin Brouwer. Het doel van de ‘Pre Academy’ is om jonge talenten uit de regio Almere een podium te bieden en een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling.

Diverse talentvolle jeugdspelers uit de regio Almere in de leeftijden O11 en O12 trainen bij de ‘Pre Academy’ op wekelijkse basis met elkaar. Alle spelers die deelnemen worden door Almere City geselecteerd door onze eigen scouting.

De Pre Academy staat onder leiding van oud-jeugdtrainer Colin Brouwer, die naast de Pre Academy ook zijn organisatie Brouwer Sports vanaf dit seizoen op onze accommodatie verder vorm gaat geven. Brouwer Sports is een organisatie die onder leiding van Colin Brouwer al jaren lang bekend staat om kwalitatief hoogwaardige trainingen. Brouwer heeft tot op heden veel talentvolle spelers naar onze jeugdopleiding begeleid.

Manager Robin Sack van de Ruitenheer Football Academy: ,,Wij zijn enorm blij dat we vanaf dit jaar onze opleiding samen met partner Brouwer Sports kunnen uitbreiden met de Pre Academy. Onze eigen jeugdopleiding start pas vanaf de O13 leeftijd, dus tot op heden hebben we spelers in de jongere leeftijden geen kansen kunnen geven. Met de komst van onze Pre Academy kunnen we meer Almeerse toptalenten een professionele opleiding aanbieden. Hopelijk vervult dat meer dromen van jongens die profvoetballer willen worden. Clubs in onze regio zijn enorm goed in staat om spelers op te leiden en tot een hoog niveau te brengen. In onze Pre Academy brengen we deze talenten op onze eigen manier nét dat laatste stapje verder, waardoor de stap naar onze jeugdopleiding een stuk gemakkelijker voor ze is.”Onze Ambassadeurs