Foodie Friday bij Indoor Mountainbike

Geschreven door Redactie

Elke vrijdag is het Foodie Friday bij Indoor Mountainbike. Wanneer de barbecue wordt aangezet kun je genieten van een heerlijke maaltijd. Elke vrijdag is er een ander vast prijsmenu.

Denk aan pulled pork sandwiches, spareribs of bacon buns. Indoor mountainbiken is op vrijdag open tot 21.30 uur. Daarna kan je gewoon blijven fietsen.

Bij een Foodie Friday hoort niet alleen eten maar er ko- men ook andere dingen bij kijken. Zo kun je bijvoorbeeld de hele dag mountainbiken, kijken naar mountainbikers en sleutelen aan mountainbikes. En natuurlijk barbecue- en. Lijkt het je gezellig om mee te eten? Schuif dan aan op een vrijdagavond die voor jou goed uitkomt.

Hoe werkt het?

Iedere week heeft Indoor Mountainbike weer een ander BBQ-dagmenu op vrijdag. En voor maar 16,95 euro schuif jij aan bij ‘Foodie Friday’!

Bekijk op de website www.indoormountainbike.nl/bbq-menu, welke gerechten er op het menu staan komen- de tijd. Je kunt een plekje aan tafel reserveren via het online boekingssysteem, in de laatste stap voeg je de ‘Schuif aan bij de BBQ’ optie toe.

Voor meer informatie kan je bellen of mailen naar: info@indoormountainbike.nl / +31 6 21 56 57 39

Onze Ambassadeurs