Benefietconcert en kunstveilig ten bate van Giro555

Geschreven door Redactie

Zondagmiddag 12 maart 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur wordt in Podium Poort een benefietconcert en een kunstveiling georganiseerd.

De totale opbrengst wordt volledig gedoneerd aan Giro555 voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Dit is 2e editie, na een zeer geslaagde 1e editie op 18 februari 2023. 

Er is in de locatie Podium Poort aan de Zeussingel 41 in Almere plaats voor 45 personen. Reserveer snel uw plaats want vol is vol. Kaartverkoop aan de deur is ook mogelijk. Om 14.00 uur inloop en bezichtiging kunstwerken. Entree is 5,55 euro. Kunstenaars die hun werk willen doneren voor dit doel zijn meer dan welkom!

Meer informatie en aanmelding: www.podiumpoort.nl/event/concertenveiling. 

Het concert wordt verzorgd door pianist & componist Mark Kirkenier en zangeres Caren Polderman., waarbij er een mooie afwisseling komt van eigen werk van zijn eerste 2 CD’s en van de 3e CD die binnenkort uitkomt en mooie, bekende nummers.

Aanvang concerten 14.30 uur en 16.00 uur. 

Daarnaast verzorgt veilingmeester Regina van Oorschot een kunstveiling waar inmiddels al meer dan 20 werken aangeboden worden van diverse kunstenaars. Een unieke gelegenheid om een prachtig kunstwerk te kopen. Start veilingen 15.00 uur en 16.30 uur.   

Onze Ambassadeurs