Scare Me jaagt stuipen op het lijf van bezoekers première Scream VI

Scare Me in Almere gaat volgende week weer open en belooft nog meer huiveringwekkende ervaringen te bieden dan ooit tevoren. Het evenement, dat bekend staat om zijn angstaanjagende attracties en horrorverhalen, is al jaren een populaire bestemming voor sensatiezoekers en horrorfans.

Om het nieuwe seizoen van Scare Me te vieren, is het evenement een bijzondere samenwerking aangegaan met de langverwachte horrorfilm Scream VI. Bezoekers van Kinepolis Almere zullen vandaag niet alleen de film kunnen bekijken, maar ook kunnen genieten van speciaal gemaakte karakters die op de meest angstaanjagende momenten opduiken.

"De samenwerking met Kinepolis is een perfecte match voor Scare Me", aldus de organisatie. "We hebben altijd geprobeerd onze bezoekers een unieke horrorervaring te bieden en dit is de perfecte gelegenheid om dat te doen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een van de meest angstaanjagende ervaringen zal bieden die we ooit hebben gemaakt."

De 17e editie van Scare Me zal plaatsvinden op elke vrijdag en zaterdag van 17 maart t/m 8 april, in een speciaal ontworpen locatie die is gemaakt om de meest intense en huiveringwekkende ervaringen te bieden. Bezoekers kunnen verwachten dat ze worden ondergedompeld in een wereld van angstaanjagende geluiden, donkere gangen en schrikeffecten die zorgen voor kippenvel op de huid.

Naast de samenwerking met Scream VI biedt Scare Me ook tal van andere attracties die ervoor zorgen dat bezoekers zich niet snel zullen vervelen. Er zijn onder andere spookhuizen, enge doolhoven en duistere thema-attracties die voor uren vermaak zorgen.

"We willen dat onze bezoekers zich volledig ondergedompeld voelen in de horrorwereld die we hebben gecreëerd", aldus de organisatie. "Scare Me is niet alleen een evenement, het is een ervaring die je niet snel zult vergeten."

Scare Me is geopend vanaf volgende week en kaartjes zijn te koop via de website. Voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke horrorervaring, is dit evenement zeker de moeite waard om te bezoeken. Maar wees gewaarschuwd: dit is geen evenement voor bangeriken!


Onze Ambassadeurs