Vanaf 1 maart: bloedprikken op afspraak

Geschreven door Redactie

Vanaf 1 maart kunnen mensen op maandag t/m vrijdag alleen nog op afspraak terecht voor bloedprikken in het Flevoziekenhuis.

Zij kunnen hiervoor online via www.flevoziekenhuis.nl/bloedprikken een afspraak maken op het tijdstip dat hen het beste uitkomt. Door op afspraak te werken verspreiden we de drukte over de dag en zijn mensen sneller aan de beurt. De vrije inloopmogelijkheid blijft in het Flevoziekenhuis alleen op zaterdagochtend bestaan. Ook voor de prikposten in Almere en Lelystad blijft de vrije inloop bestaan.

Ga via flevoziekenhuis.nl/bloedprikken naar ‘Maak online uw afspraak voor bloedprikken’ of gebruik de QR-code. Kies uit de beschikbare opties een tijdstip dat u het beste uitkomt en bevestig de afspraak. Nadat de afspraak gemaakt is, ontvangt u een bevestigingsmail. Let op: deze kan in uw spambox terechtkomen. Een online afspraak maken kan al vanaf 3 maanden tot 5 minuten tevoren.
 
De inloopmogelijkheid blijft bestaan voor:
-    locatie Flevoziekenhuis op zaterdag van 9.00 – 12.00 uur
-    prikposten van het Flevoziekenhuis in Almere en Lelystad
-    het inleveren van materiaal (ontlasting, urine) (dus niet in combinatie met bloedprikken)
-    meteen na een polikliniekbezoek; dit verloopt via uw polikliniek.

Vanaf 1 maart staan servicemedewerkers bij de ingang van het Laboratorium Bloedafname om mensen te helpen bij het maken van een online afspraak. Ook de medewerkers van onze poliklinieken en mijnInfopunt (in de centrale hal) staan klaar om te helpen.

Onze Ambassadeurs