Basisschool De Klaverweide wordt opgefleurd door Savantis

Geschreven door Redactie

Basisschool De Klaverweide en Savantis slaan op 21 maart de handen ineen om drie klaslokalen op te knappen. 

Mooi initiatief voor De Klaverweide

Voor basisschool De Klaverweide is dit een prachtig initiatief dat naadloos aansluit bij de kernwaarden van de school. Als opleidingsschool wil De Klaverweide namelijk bijdragen aan het verbeteren van alle aspecten van het onderwijs, inclusief het praktisch leren van vaardigheden, zoals het schilderen. Bovendien is de school trots om de nadruk te leggen op groen en duurzaamheid, niet alleen in natuurlessen, maar ook in de keuze voor duurzame materialen. En wie houdt er nu niet van een schoon en opgefrist klaslokaal?

Echte werkomgeving

Savantis Trainingen & Opleidingen, onderdeel van de Stichting Savantis, heeft als missie om personeel in de afbouwsector op te leiden en te trainen. Normaal gesproken vinden deze trainingen plaats op eigen locaties. Echter, vanaf 2023 gaat Savantis ook trainingen aanbieden op locaties met een maatschappelijk belang. Dit biedt vakmensen de kans om hun vak te leren in een realistische werkomgeving en stelt Savantis in staat om zich in te zetten voor een maatschappelijk doel.

Verschillende duurzame effecten:

- De verf wordt niet alleen gebruikt voor de training maar gaat jaren mee. Ze verkwisten dus géén verf;

- Het gebruik van duurzame verf draagt bij aan een schoner milieu;

- Vakmensen kunnen trainen in een echte werkomgeving;

- Ze dragen bij aan een frisse en schone leeromgeving in Almere;

- De training dient een maatschappelijk doel in het onderhoud; 

- Een win-winsituatie voor de school, deelnemers, leerlingen en het milieu.

Tijdens deze training zullen de deelnemers de wanden spuiten met een duurzaam en ecologisch verantwoord verfsysteem van Greenpaints. Meer informatie over duurzame verf is te vinden op greenpaints.nl.

Wil je meer weten over de trainingen van Savantis? Bekijk dan het trainingsaanbod op savantis.opleidingsportaal.nl of bel naar: 0182 641 111.

Als je interesse hebt om samen te werken met Savantis Trainingen & Opleidingen, of als je een gebouw kent dat onderhoud nodig heeft, dan kun je contact opnemen met Savantis via telefoonnummer 0182 641 111 of door een e-mail te sturen naar training@savantis.nl. Savantis is namelijk op zoek naar panden met een maatschappelijk doel waar ze trainingen en opleidingen kunnen verzorgen. Op die manier kunnen vakmensen het vak leren in een realistische omgeving en kan Savantis zich inzetten voor een maatschappelijk doel.

Savantis Trainingen & Opleidingen

Savantis Trainingen & Opleidingen is de plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar kennis en vaardigheden op het gebied van bouw en onderhoud. Ze bieden diverse vakgerichte trainingen en opleidingen aan, zoals vastgoedinspectie, assetmanagement, bouwkunde en praktische uitvoeringstrainingen. Bij Savantis Trainingen & Opleidingen vinden ze het belangrijk om jouw bedrijf op de best mogelijke manier te ondersteunen. Daarom kijken ze naar jouw specifieke opleidingsbehoeften en bieden ze trainingen op maat aan. Ze zorgen voor de juiste focus, kennis en ervaring om jouw bedrijf te helpen groeien en zich verder te ontwikkelen.

Onze Ambassadeurs