Word flexitariër! Ga deze week 3x voor vegetarisch

Geschreven door Redactie

Vegetarisch eten draagt bij aan een goede en gezonde leefomgeving. Vegetarische voedingsbronnen zorgen voor minder broeikasgasuitstoot en landgebruik.

Doe daarom deze week mee aan de challenge: Word flexitarier! Ga deze week 3x voor vegetarisch. Doe jij ook mee?  

Meld je aan via www.ikdoemeejijook.nl #ikdoemeejijook


Waarom vegetarisch?  

Vegetarisch eten is om diverse redenen een goed idee. Het is een keuze die niet alleen wenselijk is met het oog op dierenwelzijn, maar ook voor de toekomst van onze planeet. Bovendien is voor de productie van vlees enorm veel grondstoffen nodig. Laat deze week dus het stukje vlees liggen en kies voor vegetarische alternatieven. Laat je verrassen hoe lekker eten zonder vlees ook kan zijn!

Gratis digitaal receptenboekje

Doe mee met de challenge: ‘Word flexitariër! Ga deze week 3x voor vegetarisch.”

Meld je aan via www.ikdoemeejijook.nl en ontvang een digitaal receptenboekje met lekkere, originele vegetarische recepten.


1 jaar challenges voor 1 circulair Flevoland     

In april staan de challenges in het teken van ‘duurzaam voedsel’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.

Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl     


Onze Ambassadeurs