Brug over de Marknessersluis 2 nachten dicht voor autoverkeer

Geschreven door Redactie

De brug over de Marknessersluis in Marknesse (Walcherselaan-Sluis) is in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 januari en in de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 januari van 24:00 uur tot 5:00 uur gestremd voor al het autoverkeer.

Tijdens deze twee nachten wordt de nieuwe aansturing en bediening van de brug namelijk getest. De omleidingsroute loopt via de Vollenhoverweg, Repelweg, Kraggenburgseweg en Leemringweg of vice versa.

Fietsers en voetgangers kunnen deze twee nachten wel gebruik blijven maken van de brug, maar moeten rekening houden met oponthoud. Alle woningen en bedrijven in de omgeving van de Marknessersluis blijven deze nachten bereikbaar voor de hulpdiensten. Hierover zijn aparte afspraken gemaakt met politie, brandweer en ambulancediensten.


Onze Ambassadeurs