Draai je energieknop omlaag!

Geschreven door Redactie

Milieubewust en verantwoord ondernemen is ‘hot’.

Ben je ondernemer of werk je bij een bedrijf? Zet dan ook de stap en zet de energieknop omlaag. Doe mee met de challenge: “Energiebattle voor bedrijven. Draai je energieknop omlaag!”. Laat het weten via: www.ikdoemeejijook.nl  #ikdoemeejijook

Elk kantoorgebouw dient voor 1 januari 2023 minimaal energielabel C te hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Welk kantoorgebouw voldoet daar nog niet aan?  Durft jouw bedrijf de challenge van deze week aan te gaan?

Impact challenge vorige week:    
Vorige week stond geheel in het teken van de Week van Circulaire Economie. Veel Flevolandse bedrijven maken stappen hierin en wisselen kennis uit.  Enkele Flevolandse innovatieve circulaire toppers waren genomineerd tijdens de challenge vorige week. Het bedrijf die de meeste stemmen kreeg was StartBlock uit Emmeloord. In totaal stemden bijna honderd Flevolanders hierop.

1 jaar challenges voor 1 circulair Flevoland  

Alle stappen vanuit bedrijven helpen om de Flevolandse voetafdruk te verkleinen. Iedereen doet wat. We dagen de ondernemers in Flevoland uit om mee te doen met onze challenges. In februari staan de challenges in het teken van duurzaam ondernemen. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.

Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl