Kids, get on running!

Geschreven door Redactie

Over 2 weken is het zo ver, op zaterdag 13 mei 2023 organiseert Roparunteam Flevoland de SlooOW-kidsrun. Lijkt het je wat? Je staat om 9.45 onder de startvlag, er wordt afgeteld en weg ben je! Een route van 2 kilometer, door het bos op de route waar even later de “grote” Natuurmarathon start. We starten bij Watersportvereniging Het Bovenwater aan de Uilenweg (naast camping ’t Oppertje). 


Maak er een wedstijd van samen (of misschien een beetje tegen) je vriendjes en vriendinnetjes. Wie komt er na 2 km als eerste over de streep. Iedereen tussen de 7 en 12 jaar mag meedoen 


Je kunt je hiervoor online inschrijven via https://roparunteamflevoland.nl/inschrijving-slooow-kidsrun-2023/ maar ook ter plekke. Dat kan op die locatie vanaf 9.00u tot aan de start om 9.45. Het inschrijfgeld bedraagt 5,00 euro per deelnemer. Ook deze opbrengst gaat uiteraard naar het goede doel. En… natuurlijk krijgen alle deelnemers na afloop een mooie medaille. 


Ren je mee voor het goede doel? Dan zien we je zaterdag de 13e mei. En oh ja, als je vader of moeder deel willen nemen aan de recreatieve natuurloop van 5 of 10 km, of misschien aan de Marathon van 42 km , dan kunnen ook zij meer informatie vinden op https://slooownatuurmarathon.nl/. Wie weet ben jij nog wel sneller……… 


Onze Ambassadeurs