Het Sinterklaaspakhuis: breng en/of haal je sinterklaascadeau!

Geschreven door Redactie

Veel kinderen hebben thuis speelgoed liggen waar ze niet meer mee spelen. Zonde, zeker als het nog goed is! Het Sinterklaaspakhuis weet daar wel raad mee.

Lever speelgoed in bij het Sinterklaaspakhuis in Muziekwijk en ruil het voor ander speelgoed. Zo krijgt speelgoed een tweede leven en helpen we de Sint én elkaar. Kom, eventueel samen met je kind(eren), op dinsdag 22 november van 17.00-20.00 uur of donderdag 24 november van 14.00-17.00 uur naar buurtcentrum De Bazuin (Luitstraat1). Op de donderdag is bovendien ook een leuke kinderactiviteit, waar kinderen gratis aan deel kunnen nemen.

Al het speelgoed in goede staat is welkom. Knuffels nemen we vanuit hygiënisch oogpunt niet aan.

In ruil krijg je een tegoedbon waarmee je (zonder kinderen) op dinsdag 29 november van 17.00-20.00 uur of op donderdag 1 december van 14.00-17.00 uur pakjes kan uitzoeken. Natuurlijk mag je de tegoedbon ook weggeven aan iemand die het goed kan gebruiken.

Heb je weinig te besteden, en niks om in te leveren? Meld je dan aan bij:
Elske Bakker, kinderopbouwwerker, 0642600606, ebakker@deschoor.nl
Maaike Vriesema, opbouwwerker, 06-58719483, mvriesema@deschoor.nl
Alleen speelgoed komen brengen mag uiteraard ook.

Dit initiatief is een samenwerking tussen wijkteam Muziekwijk/Noorderplassen, kinderopbouwwerk Muziekwijk (De Schoor) samen met actieve bewoners en vrijwilligers. Vrijwilligers van het Repair Café helpen mee door het ingenomen speelgoed te controleren en zo nodig te repareren.

Speelgoed dat overblijft gaat naar een lokaal goed doel voor kinderen.

Onze Ambassadeurs