Nieuwe seizoen van Kunstline live!

Geschreven door Redactie

Het nieuwe seizoen van Kunstlinie staat online! Bekijk via de gloednieuwe website wat je vanaf september 2023 tot en met juni 2024 kunt beleven in Kunstlinie. Een programma vol met bekende, maar ook nieuwe talenten.

Van de meest hilarische cabaretvoorstellingen tot indrukwekkende toneel en dansvoorstellingen. Ook voor de jongste bezoekers is er genoeg te beleven komend seizoen. Voor nu is het programma alleen nog door te bladeren, de voorverkoop van het nieuwe seizoen start op dinsdag 23 mei 10.00 uur via de website en aan de balie in Kunstlinie.

Brochure

Er is dit jaar ook weer een brochure gemaakt waar alle voorstellingen in staan. Je kan de brochure hier digitaal bekijken!

Preview Night

Met een afwisselend programma kijken we op woensdag 24 mei vooruit naar het nieuwe theaterseizoen tijdens onze Preview Night. Er komen bekende artiesten voorproefjes uit hun shows laten zien en aanstormende talenten stellen zich aan je voor. De presentatie is in handen van cabaretier, acteur, tv-maker en schrijver Peter Heerschop. Peter is geen onbekende in Kunstlinie en stond ook dit seizoen weer op onze planken samen met collega en vriend Viggo Waas met hun voorstelling ‘Er gaat nog iets heel moois gebeuren’.

De rest van de line-up is nog even geheim!

De dresscode voor de avond is a touch of silver!

Bestel hier je tickets voor de Preview Night!

Onze Ambassadeurs