Brrr, last van koude voeten of tocht in huis?

Geschreven door Redactie

Check met de gratis Thermocard of je woning goed is geïsoleerd.

Brr, het was tijdens de kerst heel koud. Last van koude voeten of tocht in huis? Is de woning goed geïsoleerd? Daar ben je zo achter met de handige gratis Thermocard van het Energieloket Flevoland. Twijfel je over de isolatie van de woning dan is er maar één manier om erachter te komen, namelijk: meten. Je kunt de gratis Thermocard aanvragen bij het Energieloket Flevoland en krijgt deze dan thuisgestuurd. Vraag jouw gratis thermocard aan via het invulfomulier op: energieloketflevoland.nl/contact

Op de achterzijde van de Thermocard is een speciale thermometer geplaatst. Deze bevat een hoogwaardige folie met vloeibare kristallen, die zeer nauwkeurig een temperatuur kan meten tussen de 12 en 26 graden Celsius. Wanneer de Thermocard met de achterkant tegen de muur of het raam wordt gehouden toont deze binnen enkele seconden de temperatuur van jouw muur of raam. Vergelijk het verschil met de daadwerkelijke temperatuur in de woonruimte en kijk of er nog besparingskansen zijn.

Wil je meer informatie over acties? Bel (0320-252004 of ), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat met ze via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.

 


Onze Ambassadeurs