Gratis 50 Double Cheeseburger bij elke Fat Phill's ter ere van het 4-jarig bestaan!

Geschreven door Redactie

Fat Phill's viert zijn 4-jarig bestaan met een speciale traktatie voor zijn community. Op zaterdag 20 mei aanstaande geeft Fat Phill's op alle 12 locaties in Nederland 50 gratis Double Cheeseburgers weg, allemaal op hetzelfde moment! Een uniek moment om te genieten van de smaakvolle smashed burger waar Fat Phill's bekend om staat. Het enige wat je ervoor moet doen: Volg Fat Phill's op Instagram. *Op=op. 

Het geheim van Fat Phill's

Fat Phill's is ontstaan in Amsterdam, met als doel het serveren van kwalitatief hoogstaande en smaakvolle burgers. Het is uitgegroeid tot een succesvolle burgerketen met restaurants in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en nog veel meer steden. Het geheim van het succes is het unieke aanbod & de Fat Phill's community. Het bedrijf zet zich voortdurend in om de kwaliteit van zijn producten te verbeteren en zijn medewerkers te blijven uitdagen. Fat Phill's biedt een totaalconcept voor iedereen, van een stevige lunch tot een late night snack, met dagverse producten die van hoge kwaliteit zijn en huisgemaakte sauzen.

Mis dit niet! 

"We zijn enorm dankbaar voor onze community die ons heeft gesteund en ons heeft geholpen om te groeien", aldus Armin Vahabian, de oprichter van Fat Phill's. "Het is tijd om iets terug te geven. We nodigen iedereen uit om op 20 mei om 12:00 uur naar een van onze 12 restaurants te komen en te genieten van een gratis double cheeseburger. De eerste 50 zijn de gelukkige!"

Over Fat Phill’s Nederland

De Nederlandse franchiseketen Fat Phill’s, opgericht in 2019 door Armin Vahabian, is een Amerikaans geïnspireerd franchiseketen. De inspiratie vind je terug in de iconische graffiti wall met hip-hop artiesten, de mate van gastvrijheid & de menukaart. Fat Phill's staat bekend om de casual snelle service met bestelzuilen voor het ultieme gemak, dagverse producten en haar eigen huisgemaakte recepturen. De keten heeft op dit moment twaalf vestigingen in Nederland, waarvan elf franchise locaties.

Fat Phill’s bevindt zich in Amsterdam, Almere, Arnhem, Den Haag, Groningen, Leiden, Leidschendam (Mall of the Netherlands), Rotterdam, Tilburg, Utrecht, & Zoetermeer. Het hoofdkantoor bevindt zich in Diemen, Nederland. 

@fatphillsdiner

www.fatphillsdiner.com

Onze Ambassadeurs