Echnaton FM maakt ‘Olympic Moves Live’ in Papendal

Geschreven door Redactie

Op vrijdag 9 juni zendt Echnaton FM ‘Olympic Moves Live’ uit. Vanaf topsportcentrum Papendal brengt een ploeg van 15 medialeerlingen verslag uit van Olympic Moves The School Final. Er zijn diverse landelijke sportfinales, waarvoor Porteum, OVC, De Meergronden en Echnaton zich hebben geplaatst. 


Volg de Flevolandse scholen 

De leerlingen van Echnaton FM verzorgen van 7.30 tot 18.00 uur de radio- en tv-streams. Zij komen met tussenstanden en reportages vanaf de velden. Verder is er een openings- en sluitingsceremonie met bekende topsporters en artiesten. De technische faciliteiten worden verzorgd door het Almeerse TP Productions. Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. De prestaties van de Flevolandse scholen en die van de andere 218 scholen zijn te volgen via https://echnaton.nl/echnatonfm/ en de gratis Echnaton FM app: https://apps.appmachine.com/echnatonfmcrossmedia.


Onze Ambassadeurs