Muziekwandeling Natuurpark Lelystad

Geschreven door Redactie

Oog in oog staan met een kudde wisenten en ondertussen luisteren naar klassieke muziek? Dat kan zomaar gebeuren tijdens de muziekwandeling op zondag 11 juni in Natuurpark Lelystad.  


Wandelen door de natuur onder leiding van een natuurgids en onderweg meerdere malen verrast worden door mooie klassieke muziek. Dat is het recept van de muziekwandelingen van Goede Rede Concerteren. Een ervaren gids van IVN natuureducatie laat de mooiste plekjes in Natuurpark Lelystad zien. Onderweg is er op verschillende plekken een miniconcertje klassieke muziek van ongeveer 10 minuten. Wie er spelen is steeds weer een verrassing! 


Van wisent tot wild zwijn  

Natuurpark Lelystad staat garant voor een unieke natuurbeleving. Er leven verschillende dieren, van elanden tot edelherten en van wisenten tot wilde zwijnen. De dieren hebben volop de ruimte in het park. En ook de wilde fauna ontbreekt er niet. Denk aan reeën, vossen en bevers.


Praktisch 

De muziekwandeling duurt ongeveer 1,5 uur en vindt plaats met maximaal 15 personen. Er is een wandeling om 11.00 uur en een om 11.30 uur. Reserveren kan via www.goederedeconcerten.nl of door te bellen naar 06-80140467.


Onze Ambassadeurs