Programma niewe seizoen Goede Rede Concerten

Geschreven door Redactie

Het muzikale seizoen 2023 – 2024 bij Goede Rede Concerten gaat op 10 augustus a.s. van start met de opening van festival Via Musica. Alle concerten tot en met januari 2024 staan op de website en er is een nieuwe folder. Het is weer een gevarieerd programma geworden: grote namen en veel jong talent. Onder het motto: klassiek voor iedereen!  


Er is kamermuziek, pianosolo of -duo, veel zang, oude muziek, orgel, koor en orkest en nog veel meer. De concerten zijn op woensdag t/m zondag, zowel ‘s middags als ’s avonds. In de locaties Goede Rede in Haven en in Kunstlinie in stad.   


Openingsconcert Via Musica 

Onder de titel Apollo & Daphne brengt het Apollo Ensemble een programma met muziek van Händel en Vivaldi op 10 augustus. Hiermee wordt Via Musica geopend, dit festival reist van 10 tot en met 13 augustus door Flevoland en wordt georganiseerd door de Stichting Internationaal Zomerfestival Flevoland.

Grote namen en JONG talent

Een paar hoogtepunten uit het programma voor komend seizoen zijn: het Orkest Ars Musica met een programma rond de jonge Mendelssohn, pianist Ralph van Raat met muziek rond Chick Corea, de mini-opera Cosi fan Tutte en het kerstconcert van Choir of Clare College uit Cambridge door de Organisatie Oude Muziek.


In het programma staat ook veel jong talent, zoals de Dutch Classical Talents pianist Shane van Neerden en harpist Joost Willemze (winnaar 2023). En het jonge Castello Consort dat nog drie keer een concert geeft als Artist in Residence 2023.  

Het hele programma Goede Rede Klassiek in Kunstlinie bestaat zelfs uitsluitend uit jonge musici waaronder het JongNBE, dat het Nieuwjaarsconcert geeft.


Meer info en kaartverkoop via www.goederedeconcerten.nl of bel naar 06-80140467. 


Onze Ambassadeurs