Popronde Almere 2018 Line-up

Geschreven door Redactie

Popronde Almere 2018 komt steeds meer in de buurt. Volgende week zaterdag start de Popronde om 12:00uur bij de Nieuwe Bibliotheek in Almere-Stad. 

Popronde is een rondreizend muziekfestival dat elk najaar van half september tot eind november plaatsvindt in ca. 40 steden in Nederland. In elke stad treden tussen de 25 tot 45 artiesten op in poppodia, cafés, bars, galeries, kerken en andere locaties. De Popronde is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten eigen regio en intensieve tour- en speelervaring op te doen. Voorbeelden uit het verleden die zich ver hebben geschopt: Racoon, Chef' Special, Go Back To The Zoo, Kensington en Haeven. 

De Popronde trapt af met Dan Hair & the Extensions bij de Nieuwe Bibliotheek aan het Stadhuisplein 101.  Voor informatie over de Popronde, tips en voor merchandise bezoek je vanaf 19:30 uur de Popronde infostand op de Grote Markt. De voorlopige line-up is al bekend. Klik op de onderstaande link om deze te bekijken:

https://www.popronde.nl/steden/almere