Windesheim Flevoland: ‘Almere moet studentenstad worden’

Geschreven door Redactie

Als het aan Hogeschool Windesheim Flevoland ligt, moet Almere een studentenstad worden. De hogeschool gaat daarom samenwerken met Almere City Marketing.

Toekomst

Diverse partijen hebben aangegeven om ook de komende jaren te blijven samenwerken met Almere City Marketing. Hogeschool Windesheim Flevoland is één van die partijen: ”Samenwerken aan de marketing van Almere is belangrijk. Om toeristen, nieuwe inwoners, bedrijven, nieuw personeel en studenten enthousiast te maken over en voor de stad, is een goed imago van groot belang”.

Aantrekkelijk

Volgens de directeur van Hogeschool Windesheim Flevoland moet Almere aantrekkelijker worden gemaakt. “Om aantrekkelijk te zijn voor studenten van buiten de stad is het belangrijk dat Almere meer bekendheid krijgt. In het algemeen, maar zeker ook als stad waar het goed en leuk studeren is”, aldus directeur Rien Komen.

Volgens Komen heeft het trekken van studenten naar de stad Almere ook voordelen: ”De studenten geven ook een boost aan de stad: ze brengen levendigheid in het centrum en zijn de hoogopgeleide werknemers van de toekomst”.

Bedrijfsleven

Almere City Marketing is blij met de samenwerking met de hogeschool. Dat geldt ook voor de andere partners. ”We zijn blij dat een aantal belangrijke Almeerse partners hun samenwerking met ons hebben verlengd, zoals de Ondernemersvereniging Almere Centrum en vastgoedeigenaren Klépierre en Unibail-Rodamco-Westfield”, zo laat Almere City Marketing weten.

 


Onze Ambassadeurs