Start Kaftival 2018 verloopt chaotisch

Geschreven door Redactie

Het Kaftival 2018 in Kunstlinie Almere Flevoland heeft een chaotische start gemaakt. De deuren van het festival bleven om onbekende oorzaak dicht. Het gevolg: een lange rij betalende bezoekers wachtende in de kou. Ook onder de bewaking van het evenement heerste onduidelijkheid. Bewakers buiten wisten niet wat er binnen gebeurde.

Woede

Veel bezoekers reageerden woedend. Sommigen stonden al een uur te wachten bij de ingang. Het festival zou om 19.00 uur beginnen. Om 19.45 uur stond iedereen nog altijd voor de hoofdingang te wachten. Dat blijkt ook uit beelden van een verslaggever van 1Almere.

Weinig bezoekers

De KAF trekt al tijden minder bezoekers. Vorig jaar liep het aantal bezoekers terug. Ook haalde de Kunstlinie niet de opbrengst die aanvankelijk werd begroot. Of bezoekers volgend jaar opnieuw naar het Kaftival komen is de vraag. Sommige bezoekers liepen na een uur wachten boos weg. Andere bezoekers lieten weten voortaan naar een beter georganiseerd festival te gaan.

 


Onze Ambassadeurs