Mo Hersi wil met oudejaarsconference 163 nationaliteiten verbinden

Mo Hersi maakt dit jaar de oudejaarsconference voor Almere. Met zijn show wil hij de 163 nationaliteiten in Almere met elkaar verbinden.

Het is een droom die uitkomt voor de in Ethiopië geboren Almeerder. "In 2012 is de oudejaarsconference voor het laatst uitgevoerd in Almere, toen ik de kans kreeg om het dit jaar weer nieuw leven in te blazen hoefde ik niet lang na te denken."

Ego


Onderwerpen voor de conference zijn onder meer de Floriade en Almere City, maar ook de verschillende wijken in de stad. "Wat ik anders doe, is mijn verhaal vertellen vanuit mijzelf, een Afrikaanse Almeerder met een veel te groot ego." Mo Hersi wil theaterbezoekers daarbij op komische en inspirerende wijze met zijn wereld verbinden. 

De voorstelling "Ego" is op 29 december in het KAF in Almere.

Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen