Oplossing parkeeroverlast Aphroditestraat in Poort

Geschreven door Redactie

Er komt een parkeerverbod in de Aphroditestraat in het Homeruskwartier. Dat meldt de gemeente Almere. Bewoners gaven aan last te hebben van parkerende auto’s op de rijbaan. De bewoners konden daardoor niet makkelijk in- of uitrijden. Door het parkeerverbod hoopt de gemeente iets te doen aan de overlast.

Oplossing

”Door het instellen van een parkeerverbod aan de kant van de oneven huisnummers lossen we dit probleem op”, zo schrijft een woordvoerder van de gemeente. ”Aan beide einden van de Aphroditestraat zijn kleine parkeerterreinen aangelegd met in totaal een capaciteit van veertien parkeervakken. De twee parkeerterreinen bieden voldoende parkeercapaciteit op loopafstand”.

Deze maand

Naar verwachting gaat het parkeerverbod deze maand in. Of de veertien parkeervakken in de straat voldoende zijn, moet nog blijken.


Onze Ambassadeurs