Dit weekend opnieuw wegwerkzaamheden aan Waterlandseweg

Geschreven door Redactie

Van vrijdag 28 september 20.00 uur tot en met maandag 1 oktober 6.00 uur is de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 in beide richtingen afgesloten. De op- en afritten Almere Stad zijn wel bereikbaar. Dat meldt Rijkswaterstaat.

Omleiding

''Het verkeer vanuit de richting Zeewolde naar Almere Stad kan gebruik maken van de A6 en keren bij afrit 6 (Almere Buiten-West). Verkeer vanuit Almere Stad richting Zeewolde kan via de A6 keren bij afrit 3 (Almere Stedenwijk)'', meldt Rijkswaterstaat.

Geluidshinder

De werkzaamheden worden dag en nacht uitgevoerd en veroorzaken opnieuw geluidshinder.
”Er wordt ’s nachts gewerkt, omdat er bij dit soort werkzaamheden altijd een afweging wordt gemaakt tussen veiligheid, het beperken van verkeershinder en hinder voor de omgeving. Veiligheid is van groot belang. Omdat er dicht langs de A6 gewerkt wordt, is het voor de veiligheid van de medewerkers en weggebruikers nodig om de weg af te sluiten”, zegt Rijkswaterstaat.

 


Onze Ambassadeurs