Stints nog maanden in garage

Geschreven door Redactie

Eind dit jaar zal er meer duidelijkheid zijn over het gebruik van de Stint. Dat laat de advocaat van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat weten. Kinderdagverblijf Het Kinderstraatje uit Almere heeft een kort geding aangespannen tegen de minister. Het kinderdagverblijf vindt dat het besluit van de minister onzorgvuldig is genomen. “De minister hield onvoldoende rekening met belangen van mensen en organisaties”, zegt Het Kinderstraatje.

Uitspraak

Vandaag boog de rechter in Utrecht zich over het kort geding dat het kinderdagverblijf uit de Parkwijk heeft aangespannen tegen minister Cora van Nieuwenhuizen. De rechter doet op 1 november uitspraak in de zaak. Hij oordeelt alleen of de minister een deugdelijk besluit heeft genomen.

Onze Ambassadeurs