De wereld van smaak

Geschreven door Redactie

Stad & Natuur organiseert weer Wilde Weetjes! Tijdens deze spannende mini-colleges leer je van alles over uiteenlopende onderwerpen.

Het klinkt misschien ingewikkeld, colleges en lezingen, maar de Wilde Weetjes zijn speciaal opgezet voor kinderen vanaf 7 jaar. Je leert elke keer alles over een ander onderwerp. En op zondag 20 september leer je alles over smaken!

Wilde weetjes neemt je deze week mee in de wereld van smaak. Prikkel je zintuigen met de 5 smaken en leer hoe dit werkt in je mond, neus en hersenen. Kan jij goed blind proeven? Krijg eerst les over de verschillende smaken en ga daarna ermee aan de slag in heerlijke kookworkshop om het daarna samen lekker op te smullen.

Deze smaaksensatie vindt plaats op zondag 20 september van 14:00 tot 15:30 uur. Meedoen aan de Wilde Weetjes kost 3,00 euro per kind, vanwege de corona maatregelen kunnen ouders helaas niet deelnemen, de zaal is alleen toegankelijk voor kinderen. Uiteraard kunnen ouders in Paviljoen de Oostvaarders op de begane grond wachten onder het genot van een hapje en een drankje of een wandeling in de omgeving maken. Reserveer nu meteen je kaartje dan weet je zeker dat je erbij bent!

Onze Ambassadeurs