Vele feestgangers en zaalvoetballers op de bon geslingerd zaterdagavond

Geschreven door Redactie

Gisteravond zijn bij Sporthal Stedenwijk aan de Kampenweg tientallen zaalvoetballers en bezoekers van een feestje op de bon geslingerd door Handhavers van de Gemeente Almere. De blauwe zone bij de Sporthal is jaren geleden gekomen om te voorkomen dat mensen daar parkeren om vervolgens uren te gaan winkelen in het Centrum van Almere Stad. Er wordt dan ook in het algemeen niet zo vaak en streng gecontroleerd in de avonduren of in het weekend bij de Sporthal.

Echter was het gisterenavond kennelijk makkelijk om bekeuringen uit te delen aan nietsvermoedende bezoekers aan de Sporthal. Want de Handhavers kwamen zowel rond 20.00 uur als rond 22.30 uur een rondje schrijven. Verschillende gedupeerden die een wit bonnetje onder hun ruitenwisser hadden waren flink verrast en teleurgesteld. Onderling deelden dan zij dan ook hun ongenoegen en vonden dit dan ook een laffe daad. 

Uiteraard is de blauwe zone altijd van toepassing en heb je wanneer je de blauwe-kaart plaatst twee uur de tijd, maar dit is vanzelfsprekend te kort wanneer je daar komt sporten of een feestje komt bezoeken. Dus wees gewaarschuwd als u de Sporthal aan de Kampenweg bezoekt, leg uw blauwe-kaart neer en wijzig deze als u van plan bent langer te blijven.

Onze Ambassadeurs