Noodlokalen Nobelhorst pas in april klaar

Geschreven door Redactie

De noodlokalen voor basisschool Het Universum in Almere zijn pas op zijn vroegst medio april klaar. Dat blijkt uit antwoorden van het college van burgemeester en wethouders op vragen van de Almeerse VVD-fractie.

Omdat de school in Nobelhorst te klein is geworden, gaan verschillende groepen leerlingen nu elke dag met een bus naar een schoolgebouw in Parkwijk.

De noodlokalen zouden in februari worden opgeleverd. Nu meldt het college dat het volgens de bouwer waarschijnlijk pas medio april wordt. Het bouwbedrijf zou door de drukte in de bouw kampen met capaciteitsgebrek. Ook is er een tekort aan gekwalificeerd personeel in de bouw. Burgemeester en wethouders hebben daarom besloten dat het busvervoer voor de schoolkinderen wordt verlengd, totdat de noodlokalen zijn opgeleverd. 

Onze Ambassadeurs