Kaartverkoop voor festival Gestrand gestart

De kaartverkoop voor festival Gestrand is gestart! Dit jaar viert het evenement alweer haar dertiende editie, wat plaats vindt op 20 en 21 juli bij Strandbad Duin. Dit jaar worden er een aantal nieuwe zaken geïntroduceerd. Dit jaar viert het festival namelijk twee dagen feest, wat voorheen nog een dag was. En worden er sinds dit jaar tickets verkocht voor het evenement dat voorheen gratis toegankelijk was. 

Gestrand is een festival voor het hele gezin. Er is muziek, theater, beeldende kunst, dans, comedy en andere activiteiten. In de loop der jaren is gestrand uitgegroeid tot een evenement dat zo'n 6000 bezoekers trekt. Daarom heeft de organisatie nagedacht over de toekomst van het festival. 

De organisatie heeft daarom ook gekozen om er een meerdaags festival van te maken. Om dit te kunnen realiseren zijn er dus vanaf dit jaar wel tickets die er gekocht moeten worden. Maar treur niet te snel! De prijzen om naar dit evenement te kunnen vallen hartstikke mee. 

Tickets zijn verkrijgbaar via: http://bit.ly/Gestrand19Tickets

Een dag kost €9,50 en wil je het hele weekend naar het evenement dan kost je dit €16,50. Voor kinderen kost een dag €5,50 en het hele weekend €7,50. De allerkleinste tot en met 3 jaar mogen zelfs gratis naar binnen! 

Gestrand 2019 vindt plaats op zaterdag 20 juli van 13.00 tot 00.00 uur en zondag 21 juli van 13.00 tot 23.00 uur. Ga voor meer informatie naar https://www.facebook.com/GestrandFestival.