Defensieve problemen Almere City tegen Jong Ajax

Geschreven door Redactie

Almere City FC-trainer Michele Santoni heeft tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2018 te maken met de nodige personele problemen. 

De Italiaanse coach kan geen beroep doen op centrale verdediger Faris Hammouti, die een enkelblessure heeft. Dit betekent dat verdediger Radinio Balker speelt tegen Jong Ajax, de huidige nummer 9 van de eerste divisie.

Ook het meedoen van Damon Mirani is hoogst twijfelachtig. De centrale verdediger heeft liesklachten. Verder ontbreken de langdurig geblesseerde verdediger Joedrick Pupe (die inmiddels de training hervat heeft) en doelman Joshua Smits nog altijd tegen het beloftenelftal van Ajax.

Almere City FC wil vrijdagavond het kalenderjaar voor het eigen publiek goed afsluiten met winst tegen de Amsterdammers. De Almeerders, die nog altijd zevende staan op de ranglijst, bevinden zich momenteel in een negatieve spiraal. Van de laatste 9 wedstrijden werden er slechts 2 gewonnen en tussendoor werd de ploeg ook nog eens uit het bekertoernooi geknikkerd door de amateurs van Kozakken Boys.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.