Woningen ontruimd vanwege autobrand, politie stelt onderzoek in

Geschreven door Redactie

Een aantal woningen in de Almeerse Stedenwijk is in de nacht van maandag op dinsdag vanwege een felle autobrand een tijdlang ontruimd geweest. De auto stond in de Naardenstraat, deels op de stoep geparkeerd, dicht tegen enkele woningen aan. De politie onderzoekt of de brand is aangestoken.

Het vuur werd rond 3:00 uur ontdekt. Volgens buurtbewoners ging er aan de brand een explosie vooraf, mogelijk is er vuurwerk afgestoken. De politie zegt dit verhaal ook gehoord te hebben, maar kan nog niks bevestigen.

De brandweer is geruime tijd bezig geweest met blussen. Uit voorzorg was ook een ambulance opgeroepen. Door de brand sneuvelde een raam van een woning en smolten twee vuilcontainers.

Onze Ambassadeurs