Dental Rules

Geschreven door Redactie

Kent u ze nog? Ze zijn pas 21 en 25 jaar oud, maar runnen al een volledige business. DentalRules, opgericht door twee jonge ondernemers: Jelle Verdorst en Patrick Vollenbroek uit Almere. In juni 2018 wonnen zij de ondernemerswedstrijd van Windesheim waarbij zij een waarde cheque van 4K hadden gewonnen.

DentalRules is anderhalf jaar geleden ontstaan vanuit een tandartsen problematiek. Het bleek lastig voor mondzorgspecialisten om zich altijd bezig te houden met harde protocollen waarbij slecht overzicht was op de privacy wetgeving. Jelle Verdorst en Patrick Vollenbroek wilden hier een oplossing voor ontwikkelen en besloten een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten.

‘Veel praktijken hebben hun protocollen niet goed op orde’

Met de waarde cheque wordt geïnvesteerd in coaching en financiële bijdrage. Inmiddels kent DentalRules al meer dan 135 mondzorgspecialisten die gebruik maken van dit programma. Alle kinderziektes zijn geoptimaliseerd en het kwaliteitsmanagementsysteem is klaar voor de mondzorgbranche. Veel praktijken hebben hun protocollen niet goed op orde. Praktijken zijn druk bezig met het opzetten van kwaliteitsmanagement waar protocollen een belangrijk, maar zeer lastig onderdeel is. Zo blijkt dat sommige praktijken juist te veel protocollen hebben en de andere weer te weinig. Regelmatig blijkt zelfs dat de protocollen niet actueel genoeg zijn.

Het is belangrijk om aan alle eisen te voldoen om goede zorg te kunnen leveren. Ervaar de volgende stap in kwaliteit, zekerheid en gemak door de software van DentalRules.

Ken jij DentalRules nog niet, maar ben je wel geïnteresseerd? Volg DentalRules dan op LinkedIn en Facebook voor het laatste nieuws of vraag meteen een gratis demo aan via de volgende link: https://www.dentalrules.nl/demo-aanvragen/

 

 

Onze Ambassadeurs