Winnaars Miss Beauty of Flevoland gekozen

Geschreven door Redactie

Lelystedeling Rachael-Rae Bruin is vrijdagavond Miss Beauty of Flevoland 2019 geworden. De finale werd gehouden in het TMG Partycentrum in Almere. Hier streden 29 dames om een titel in 3 verschillende categorieën.


Naast Miss Beauty of Flevoland konden de dames meedoen in de categorie Miss Teen of Flevoland, deze werd gewonnen door Jasmijn Krijgsman uit Almere. De titel van Miss Intercontinental ging naar Larissa Cornelis uit Emmeloord.


De dames moesten zich voor een 8-koppige jury zo goed mogelijk presenteren in drie verschillende rondes. Zo was er een voorstelronde, bikinironde en een hashtagronde waarin de finalisten hun mening gaven over actuele thema's. De winnaars mogen hierna meedoen aan de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing.