Sanedbouw hét bouw- en aannemersbedrijf van Almere!

Geschreven door Redactie

Sanedbouw is jou bouw- en aannemersbedrijf in Almere! Gespecialiseerd in zowel kleine- als middelgrote nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

Door de jarenlange kennis en ervaring van de mensen achter Sanedbouw, staan zij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Een dynamisch ondernemend bedrijf die de nieuwste ontwikkelingen en technieken toepast in de bouwnijverheid. Sanedbouw werkt in verschillende regio’s als Noord-Holland en Midden Nederland waar zij focus leggen op sector woningbouw en utiliteitsgebouwen. Deze projecten worden gerealiseerd voor particulieren, het bedrijfsleven, gezondheidszorg, maar ook voor gemeenten en beleggings- en vastgoedmaatschappijen. 
 

Bouwkundige inspecties

Ook voor bouwkundige inspecties kun je terecht bij Sanedbouw! Bij het kopen van een woning of bedrijfspand is het altijd verstandig om vooraf zekerheid te hebben over de bouwkundige staat ervan. Bouwkundige problemen kunnen immers grote financiële gevolgen hebben. Door bouwkundige inspectie komen mogelijke gebreken op tijd aan het licht. Bovendien ondersteunt het rapport u bij de aanvraag van financiering en sta je sterker in de onderhandelingspositie over de aankoopprijs.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de werkzaamheden die Sanedbouw kan uitvoeren? Neem dan contact op via www.sanedbouw.nl of vraag meteen vrijblijvend een offerte op door te mailen naar: info@sanedbouw.nl