Hoofdtrainer Michele Santoni weg bij Almere City FC

Geschreven door Redactie

Hoofdtrainer Michele Santoni is per direct weg bij Almere City FC. Volgens de club is er afscheid genomen 'omdat er een verschil van mening was ontstaan over de manier waarop de ambitieuze doelstellingen van de club moesten worden behaald'.


Technisch directeur Robert Maaskant zegt op de website van de club Santoni te bedanken voor zijn onvoorwaardelijke inzet en professionaliteit. "Wij wensen hem veel succes in zijn verdere carrière." 

Almere City FC gaat per direct op zoek naar een opvolger van Santoni. Assistent-trainer Ole Tobiasen neemt ad-interim de honneurs waar totdat een nieuwe oefenmeester is gevonden. 

Eerste baan als hoofdtrainer 

Santoni werd aan het begin van het seizoen aangesteld als hoofdtrainer van Almere City FC. De aanstelling betekende de eerste baan als hoofdtrainer voor Santoni. Hij was eerder videoanalist bij AFC Ajax en Inter Milan en assistent-trainer bij de Italiaanse clubs Livorno, Cesena, Cagliari en SS Lazio.

Onze Ambassadeurs