Containergebouw BuitenHuis weg uit Siennastraat

Geschreven door Redactie

De bouwkeet in de Siennastraat in Almere Buiten wordt verplaatst. Dat is de uitkomst van een bijeenkomst van bewoners met de gemeente. Bewoners klaagden eerder over de onaangekondigde komst van de container.

Wanneer de container verdwijnt is nog niet duidelijk, bewoners van de Siennastraat krijgen nog een brief van de gemeente, zo beloofde een woordvoerder.


Het BuitenHuis is een containergebouw dat tijdelijk op een veld achter het station van Almere Buiten was geplaatst. Daar fungeerde het als een buurthuis. Op die plek komen winkels en een hotel, waardoor het BuitenHuis moest verhuizen. Het gebouw staat nu bij de Siennastraat, maar volgens de omwonenden is daar geen overleg over geweest. 


Waar het gebouw dan nu komt te staan is nog niet bekend.