Vermeer niet in definitieve selectie Oranje

Geschreven door Redactie

Doelman Kenneth Vermeer uit Almere is afgevallen voor de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor de eerste twee EK-kwalificatiewedstrijden. Bondscoach Ronald Koeman gaf de voorkeur aan de keepers Jasper Cillessen (FC Barcelona), Jeroen Zoet (PSV) en Marco Bizot (AZ)


De sluitpost van Feyenoord stond wel op de lijst van de voorlopige selectie van Oranje, die vorige week woensdag bekend werd gemaakt. Dat was verrassend omdat hij vier jaar geleden zijn laatste interland speelde. 


Het Nederlands elftal begint komende donderdag in De Kuip tegen Wit-Rusland. De eerste van vele wedstrijden die moeten leiden naar het EK 2020. Drie dagen later speelt de ploeg van Koeman in de Johan Cruijff ArenA tegen Duitsland. Beide wedstrijden beginnen om 20.45 uur. De andere tegenstanders in groep C van de EK-kwalificatie zijn Estland en Noord-Ierland.