Nieuwe trainer badmintonvereniging AviAir

Geschreven door Redactie

Badmintonvereniging AviAir in Almere heeft een nieuwe trainer, zo meldt de club op haar website. Het gaat om  Dave Khodabux (33) die de nieuwe trainer van AviAir wordt.  Dave Khodabux volgt Erik Staats op die onlangs afscheid nam van de club.

Dave Khodabux, iemand die zelf ook al negen jaar lang op top niveau badminton speelde heeft zijn laatste wedstrijd als vaste kracht afgelopen januari al gespeeld. En wilt dit nu verder oppakken als trainer bij AviAir. Als opvolger van Erik Staats zal hij verantwoordelijk worden voor de training en coaching van het eerste team.

De club is natuurlijk erg blij met de aanstelling van Khodabux, zo laten zij weten op hun site. Khodabux loopt namelijk al lange tijd mee bij de club, en met zijn jarenlange ervaring gaan de huidige spelers er van uit dat het allemaal goed gaat komen. 

Khodabux zelf heeft ook heel veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Ze hopen natuurlijk uiteindelijk op een landstitel. OnsAlmere wenst hun daar natuurlijk heel veel succes mee! 

Onze Ambassadeurs