DuurzaamAlmere.nl in een nieuw jasje

Geschreven door Redactie

De website DuurzaamAlmere.nl is de virtuele ontmoetingsplek voor duurzame initiatieven. De site toont vele lokale initiatieven. Vera Dam, directeur Natuur- en Milieufederatie Flevoland: “Op de site vind je informatie en inspiratie over de thema’s: schoon vervoer, schone energie, actief groen, duurzaam ondernemen, eetbaar Almere, product en design, duurzaam bouwen en gebiedsontwikkeling.


Samen met onze 60 lidorganisaties, lokale groepen en burgerinitiatieven werken we aan een mooie, gezond en duurzaam Almere. Zonder schade aan natuur en milieu en waar duurzame keuzes aantrekkelijk zijn. Het werd tijd om de site DuurzaamAlmere.nl een nieuwe look te geven. We tonen nog steeds veel lokale initiatieven, maar bieden nu nog meer mogelijkheden hoe je zelf ook een stap kan maken. Doe je mee?


Tips en inspiratie om mee aan de slag te gaan

De website biedt een platform aan bewoners, ondernemers en (maatschappelijke) organisaties die duurzaamheid in Almere een versnelling willen geven. De site bevat nieuws, een overzicht van lokale initiatieven en tips om mee aan de slag te gaan. Via sociale media zijn tips te volgen, waarbij elke maand een ander thema centraal staat. Bovendien kunt u iedere maand mee doen met een win-actie of de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen. Volg Duurzaam Almere via Facebook en/of Twitter (@duurzaamalmere)

Maak uw initiatief zichtbaar

Heeft u een duurzaam initiatief? Zet het op de kaart! Kijk op www.DuurzaamAlmere.nl. Tezamen met de andere Flevolandse gemeenten zijn er al meer dan 600 lokale initiatieven zichtbaar gemaakt.


Onze Ambassadeurs