Win isolatieglas met een ode aan de zon

Geschreven door Redactie

Doet u al mee met de zomeractie van het Energieloket Flevoland? Behalve de hoofdprijs 'een participatie in zonnepark Zuyderzon t.w.v. 3000 euro' valt er veel meer te winnen. De tweede deelprijs is isolatieglas, dat energiekosten bespaart en het comfort in huis verhoogt.

Breng voor 11 augustus een ode aan zonne-energie. Hoe? De invulling staat vrij, gebruik uw creativiteit. Delen kan via sociale media (@energieloketflevoland) of e-mail: energieloket@nmfflevoland.nl. Op het website van het Energieloket Flevoland staat alles over deze actie.


“Vorige week liet de zon zich in volle glorie zien, dus met zo’n ode moet het wel goed komen,” licht Vera Dam, directeur van de Natuur en Milieufederatie Flevoland, de tweede opdracht toe. “Op zonnige zomerdagen wordt er enorm veel duurzame stroom opgewekt in Flevoland. Binnen het stedelijk gebied zien we steeds meer panelen. Niet alleen meer op daken van particulieren, maar ook bedrijven en VVE’s zien we instappen. Voor panelen op publieke gebouwen maken de Flevolandse energiecoöperaties zich dan weer hard. Al met al een heel goede tendens.”


Meedoen aan de actie? Dat kan! Het isolatieglas kan gewonnen worden tot 11 augustus. Daarna gaat de derde deelprijs van start. Meer informatie? Kom eens langs op een van de inloopspreekuren van het energieloket (locatie en openingstijden) of volg het loket op Facebook en Twitter.Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.

Energieloket Flevoland helpt!