Studentenvereniging ['endzjin] is een ‘local hero’

Geschreven door Redactie

De Almeerse studentenvereniging 'endzjin' is afelopen februari benoemd tot 'local hero'. 

Alle leden zijn hier natuurlijk super trots over. Kim Salomé, Jasmijn Schemmekes en Tim Wildeman: “we zijn heel erg blij dat we de award gewonnen hebben in hetzelfde jaar als ons vierde lustrum. Dat maakt het extra speciaal.”

Deze studentenvereniging bestaat 20 jaar en met dit vierde lustrum is het de langst bestaande studentenvereniging in Almere. En dat wordt nu natuurlijk nog groter gevierd met het winnen van de 'local hero' award. 

De 'local hero' awards worden iedere maand en ieder jaar uitgereikt aan verschillende verenigingen. Maar dit kunnen ook goede doelen of individuen zijn. De winnaar wordt uitgekozen na het stemmen.