De Taartenstulp van Tiny Harmsen bestaat 1 jaar!

Geschreven door Redactie

Tiny Harmsen, een leuke sociale en spontane vrouw die al een aantal jaar taarten maakt. Wil je meer weten? Lees dan snel verder! 

De Taartenstulp. Waar komt die naam nou eigenlijk vandaag? Tiny wilde graag een naam die apart was en die je niet vaak tegen komt. Het is ook een hobby verteld Tiny, en dat moet het ook blijven. Het is namelijk begonnen met cupcakes die ze met de kinderen maakte waar zij gastouder was. 

Ik was gestopt, maar na een tijdje toch weer begonnen. Nu (12 maart) bestaat mijn bedrijfje officieel 1 jaar, en daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee!


Inmiddels is Tiny haar hobby al helemaal uit de hand gelopen, en maakt ze ook af en toe taarten op bestelling. Tiny heeft zelfs goud gewonnen in 2017 bij de 'Holland Sugar Art Show' en een jaar later, in 2018 wint Tiny zilver bij 'taartentrends' 


Ook vind ik het gewoon leuk om mensen te verassen met mijn taarten. Dat ik er wedstrijden mee win is alleen maar mooi meegenomen en natuurlijk hartstikke leuk. 

(Op de foto de taart waar Tiny zilver voor heeft gehaald)

Tiny haar mooiste taarten waren degene die ze voor haar kleindochter en zoon heeft gemaakt. De taart die ze voor haar zoon heeft gemaakt is te zien bovenaan dit artikel. De taart voor haar zoon heeft Tiny in 1 dag gemaakt. Ze was 's ochtends vroeg op gegaan en is toen de hele dag bezig geweest. De taart voor haar kleindochter is ze toch wel een hele lange tijd mee bezig geweest. Hoelang precies weet tiny niet meer, maar wel heel lang! 


Mijn zoon wist niet dat ik er mee bezig was, dus ik heb gezegd dat ik wat later kon zijn omdat ik nog boodschappen moest doen. 


Tiny neemt wel bestellingen aan maar niet te veel. Ze neemt namelijk alle tijd voor een taart wanneer je die bij haar besteld! Neem gerust even een kijkje op Tiny haar website (klik hier). Of stuur Tiny een mailtje: info@detaartenstulp.nl 


De taart voor Tiny haar kleindochter. Tiny wilde graag een gitaar voor haar kleindochter maken omdat haar kleindochter begonnen was met gitaarspelen. 

Onze Ambassadeurs