Donuts van Dunkin’ Donuts binnenkort te koop bij de Jumbo

Geschreven door Redactie

Dunkin’ Donuts heeft in Nederland inmiddels al heel wat harten gestolen. Goed nieuws voor de zoetekauwen: Binnenkort liggen de donuts gewoon bij de Jumbo in de schappen! De Amerikaanse donutgigant gaat voorverpakte donuts verkopen in ruim 670 filialen van de Jumbo. 

Vanaf woensdag 4 september zijn de donuts in diverse smaken zoals Cocoa Hazelnut en Strawberry Sprinkle te koop in verpakkingen van twee of vier stuks. Het verkopen van restaurantproducten is niet vreemd voor Jumbo. Zo verkoopt de supermarkt ook al artikelen van zijn eigen restaurantketen La Place in de winkels.

Dunkin’, voorheen bekend als Dunkin’ Donuts, opende in 2017 in Nederland zijn deuren. Sindsdien heeft de donutketen veel filialen geopend en veel Nederlandse liefhebbers gekregen. Eind jaren negentig wilde Dunkin’ Donuts zich ook al vestigen in Nederland, maar deze poging mislukte; vijf zaken werden in 2000 gesloten. Tegenwoordig telt Dunkin’ wereldwijd zo’n 12.000 vestigingen in verschillende landen.


Onze krant nog niet ontvangen?