Hulst Fire Consultancy is trotse sponsor van Ons Almere tijdens de MAIN Energie Business Challenge!

Geschreven door Redactie

Wij hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor Stichting Make-A-Wish tijdens de MAIN Energie Business Challenge. Hulst Fire Consultancy helpt ons door een mooi bedrag te sponsoren!


Hulst Fire Consultancy

Zorgen over brandveiligheid? Of wil je het gewoon goed geregeld hebben? Veiligheid is een essentieel onderdeel van goed gastheerschap!

Heb je een evenement, openbare ruimte, kinderdagverblijf, school, kantoor of andersoortige locatie? Dan kunnen wij jou van A tot Z helpen op het gebied van brandveiligheid. Want wij zijn niet alleen adviseur, maar ook je installateur, beheerder en onderhoudspartner. Met specialisaties in verschillende disciplines zijn wij graag jouw complete partner. Kortweg: Hulst Fire Consultancy kan ervoor zorgen dat het veilig wordt, is en blijft!

ERKEND BRANDDETECTIE BEDRIJF SINDS 2000

Wat betekent dit voor Ons Almere?

Hulst Fire Consultancy heeft een mooi bedrag gedoneerd aan Ons Almere voor Stichting Make-A-Wish! Wij zullen ervoor zorgen dat het logo van dit bedrijf mooi op onze auto komt te staan en naar voren komt tijdens de MAIN Energie Business Challenge.

Wil je mee sponsoren?  

Wil jij als bedrijf Ons Almere ook sponsoren? Werk met ons mee aan een mooi bedrag voor het goede doel Make-A-Wish! Klik op deze link voor meer informatie over de MAIN Energie Business Challenge. Of klik hier om meteen een bedrag te doneren.

Ben je geen bedrijf maar wil je toch sponsoren? Via de deze link kun je ook een kleine donatie maken. 

Onze krant nog niet ontvangen?