Tobiasen maakt seizoen af bij Almere City

Geschreven door Redactie

Ad-interim trainer Ole Tobiasen maakt het seizoen af als hoofdcoach van Almere City FC. Dit zegt technisch directeur Robert Maaskant van de Almeerse profvoetbalclub.

Tobiasen werd begin deze maand hoofdverantwoordelijke voor de eerste selectie, nadat Michele Santoni op straat werd gezet door de Almeerse clubleiding.

“Zeg nooit nooit, het blijft wel voetbal, maar we zijn tevreden over Ole Tobiasen en Ivar van Dinteren en dus gaan we er vanuit dat zij het seizoen gaan afmaken”, aldus technisch directeur Robert Maaskant.


Maaskant is momenteel in gesprek met meerdere kandidaten voor het hoofdtrainerschap voor volgend seizoen: “We zijn in gesprek met een aantal coaches. Die gesprekken lopen en dat gaat goed. We hebben geen termijn gesteld om de nieuwe trainer te benoemen. Afhankelijk van de selectie bepaling is dat namelijk niet, want dat ligt bij mij. De coach die we gaan aanstellen, moet gewoon perfect in het plaatje passen en aan onze ambities kunnen voldoen de komende twee jaar," aldus Maaskant.

Onze Ambassadeurs